Bäckenbottenutbildning.se

På den här webbplatsen hittar du den öppna delen av utbildningen som innehåller text, bild och rekommendationer.

Interaktiv 3D-modell och kunskapsprov

En interaktiv tredimensionell anatomimodell och ett kunskapsprov nås från ett av blocken till höger på startsidorna och från menyn Om programmet. Kunskapskontrollen är baserat på 3D-modellen med tillhörande frågor. Om du klarar provet med godkänt resultat får du skriva in dina uppgifter och ett diplom genereras automatiskt. Diplomet kan du sedan skriva ut eller spara som PDF.

Lösenordsskyddad del för vårdpersonal

Till utbildningen finns även en lösenordsskyddad del av utbildningen för vården. Den innehåller fördjupande material i form av anatomibeskrivningar och bilder.

Dessa delar kräver att du skapar ett konto och sparar dina inloggningsuppgifter. Ett konto är giltigt i 24 månader. Eftersom denna del av utbildningen riktar sig till vårdpersonal måste du registrera kontot med hjälp av din arbetsmail. Om din e-postadress nekas trots att du borde ha behörighet till materialet kan du kontakta supporten.

Så här gör du:

  1. Gå till Löfs lärplattform och logga in. 
  2. Nya användare klickar på "Skapa nytt konto". När du har accepterat användarvillkoren, fyllt i dina uppgifter och klickat "Skapa mitt nya konto" kommer en bekräftelse att skickas till den registrerade e-postadressen.
  3. Logga in med hjälp av länken som du får i välkomstmailet.

(Vid behov, välj kurs "Bäckenbotten - Bildspel för vårdpersonal".)